El Teatre de l’Aurora presenta el Cicle Música de Primera Fila reafirmant l’aposta per programar música de cambra a Igualada

Quintet Mediterrani
Quintet Mediterrani
Toquen a morts
Toquen a morts
Joaquim Font
Joaquim Font
David Riba, Guillem Martí i Maria Josep Fusté
David Riba, Guillem Martí i Maria Josep Fusté

28/01/2020

Del febrer a l’abril tindran lloc quatre concerts amb David Riba, Guillem Martí i Maria Josep Fusté; Joaquim Font; Roger Julià i Norbert Martínez i el Quintet Mediterrani dins la Programació Gener/Maig 2020

 

El Teatre de l’Aurora reafirma la seva aposta per oferir a la ciutat una programació musical estable i de qualitat

 

El Teatre de l’Aurora ha presentat aquest dimarts 28 de gener el Cicle Música de Primera Fila, a través del qual oferirà un concert al mes dintre de la Programació Gener/Maig 2020. Aquest Cicle, coordinat per David Riba, representa una clara aposta per continuar potenciant la música en viu i oferir a la ciutat una programació estable, de qualitat i amb segell propi, de música de cambra. Al mateix temps, el teatre vol generar un espai perquè prestigiosos artístics del planter igualadí puguin oferir concerts a la seva ciutat natal o on s’han format musicalment.

David Riba (flauta), Guillem Martí (piano) i Maria Josep Fusté (fagot) obriran la programació musical del Cicle Música de Primera Fila aquest diumenge 2 de febrer (19 h). Tres excel·lents músics i professors de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada portaran a l’Aurora un viatge pel repertori de Beethoven prerevolucionari.

El jove pianista igualadí Joaquim Font (15 de març) també actuarà al teatre el diumenge 15 de març (19 h), oferint un repertori excepcional de música ibèrica per a piano. Font interpretarà el primer quadern d’Ibèria d’Albéniz combinat amb sonates per a teclat de Pare Antoni Soler. També el món propi dels Suburbis de Mompou, obra inspirada en les afores de Barcelona de principis del segle XX amb cinc petites escenes de caràcter costumista. L’igualadí tancarà el concert amb els arpegis virtuosos i les imitacions guitarrístiques de la fantasia Bètica de Falla, amb el caràcter més andalusista. Amb 17 anys, Font ja va ser premiat com a millor pianista a l’11è Certament Nacional d’Interpretació Musical Intercentros-Melómano de Madrid, i actualment és un dels concertistes d’Igualada amb més projecció.

Una altra proposta del Cicle Música de Primera Fila serà l’original Toquen a morts, una trobada entre els actors i músics Norbert Martínez i Roger Julià en un concert-espectacle el dissabte 4 d’abril (21 h), que no deixarà a ningú indiferent.

Finalment completen la programació musical d’aquesta temporada el Quintet Mediterrani, que actuaran el diumenge 19 d’abril (19 h).  Un quintet format per joves promeses de l’ESMUC que començar com a grup de cambra i segueixen amb la il·lusió de crear nous projectes junts. Paula Caballé (flauta), Júlia Vaquer (oboè), Antonio Zamora (trompa), Maria Selvas (fagot) i Anna Lladó (clarinet), proposen un repertori amb obres de diversos compositors com Franz Danzi, Jacques Ibert o Paul Hindemith, en un viatge musical que va del clàssic al neoclàssic.

 

Actualitat