Vull ser patrocinador

 

El Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d'arts escèniques des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat.

Doneu suport al nostre projecte fent-vos patrocinador, mecenes o establiment amic. Ajudareu a que puguem gaudir d’una bona oferta teatral a prop de casa, formareu part del nostre projecte i tindreu molts avantatges. A continuació us presentem les diverses fórmules de col·laboració per a empreses que tenim establertes. Però si teniu qualsevol altra proposta o qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres escrivint a info@teatreaurora.cat o trucant al 93 805 00 75.

 

Establiments Amics

Feu-vos Establiment Amic del Teatre de l’Aurora amb una col·laboració de 100 euros anuals i us beneficiareu dels següents avantatges:

 • 4 entrades gratuïtes cada any (valorades en 60 €) per utilitzar lliurement pels espectacles que es vulgui (es poden regalar a treballadors, clients, proveïdors... o bé sortejar-les).
 • 1 carnet d’Establiment Amic que permet adquirir entrades a preu reduït per a 2 persones en tots els espectacles de la programació de l’Aurora.
 • Aparició del nom de l’establiment en els següents suports: programes del teatre (5.000 exemplars anuals); web del teatre amb link cap al vostre web (28.000 visites anuals); rollup exclusiu amb els noms de tots els Establiments Amics ubicat al vestíbul del teatre (més de 12.000 visitants anuals).
 • Adhesiu identificatiu d’Establiment Amic per al vostre aparador, per tal que els vostres clients coneguin la vostra col·laboració amb l’Aurora.
 • Punt de difusió de les activitats del teatre, fent-vos arribar puntualment programes i cartells perquè els vostres clients estiguin informats de tot el que s’hi fa.
 • 10% de descompte en el lloguer d’espais del teatre.

DOSSIER PER A ESTABLIMENTS AMICS

 

Mecenes

Objectiu: beneficiar-se del valor afegit de donar suport al sector cultural d’Igualada, obtenint notorietat en l’àmbit de la RSC, a través d'una important campanya de comunicació.

Contraprestacions:

 • Aparició del logotip com a Mecenes en els següents suports: programes de mà del teatre, web del teatre amb link, projecció al teatre prèvia a cada funció, rètol lluminós a l’entrada del teatre.
 • 10 entrades gratuïtes anuals per utilitzar lliurement (per regalar a treballadors, client, proveïdors...).
 • Entrada reduïda per als treballadors de l’empresa i acompanyant.
 • 25% de dte. en el lloguer d’espais del teatre.

L’aportació econòmica sol·licitada és de 500 euros.

DOSSIER PER A MECENES

 

Patrocinadors

Objectiu: beneficiar-se del valor afegit de donar suport al sector cultural d’Igualada, obtenint notorietat en l’àmbit de la RSC, a través d'una important campanya de comunicació.

Contraprestacions:

 • Els Patrocinadors estan presents en tota la comunicació.
 • 2 entrades gratuïtes per cadascun dels espectacles.
 • Entrada reduïda per als treballadors de l’empresa i acompanyant.
 • 1 cessió gratuïta a l’any per l’ús de les instal·lacions i 50% de dte. en el lloguer de la resta d’usos.

L’aportació econòmica sol·licitada és de 3.000 euros. Totalment oberts a estudiar propostes a mida.

DOSSIER PER A PATROCINADORS

 

Més informació

Si voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres escrivint a info@teatreaurora.cat o trucant al 93 805 00 75. I també podeu consultar aquí l'informe d'activitat del Teatre de l'Aurora de la temporada anterior:

INFORME TEMPORADA ANTERIOR

 

Aquestes són les empreses, institucions i entitats que ja donen suport al Teatre de l'Aurora: