Unicoop Cultural

 

Unicoop Cultural SCCL som una cooperativa de serveis sòcioculturals dedicada al cultiu del temps lliure i l’organització d’activitats culturals, especialitzada en l’àmbit de les arts escèniques en general i en aquelles dirigides a tots els públics en particular. La nostra missió és proveir als nostres usuaris dels productes culturals i els serveis de major qualitat. Ens recolzem en la nostra experiència de més de 20 anys i la nostra vocació de servei públic per contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom, sense buscar l’obtenció de beneficis econòmics però sí la sostenibilitat del projecte.

Unicoop Cultural és propietària i gestora del Teatre de l'Aurora, un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Des de 1996 i amb un aforament de 110 localitats, ofereix una programació d'arts escèniques estable amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat. El Teatre de l'Aurora, ubicat a Igualada, forma part de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes i, l'any 2015, crea la Cia. Teatre de l'Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.

Aquest espai cultural situat al carrer de l’Aurora, 80 (a la cèntrica plaça de Cal Font d’Igualada) també és un casal privat d’entitats (acull cinc entitats igualadines que agrupen prop de 2.000 socis) i ofereix serveis de lloguer dels seus espais (per a reunions, assaigs, conferències, etc.) per a empreses i entitats.

La història d’Unicoop Cultural, i la del Teatre de l’Aurora com a motor d’aquest projecte, està lligada a la suma de la voluntat, el compromís i l’esforç de moltes persones que, amb la seva dedicació altruista durant molts anys, han aconseguit que aquest espai independent de cultura sigui avui una realitat viva. Gràcies a totes aquestes persones i al suport d’entitats, empreses i institucions, Unicoop Cultural continua treballant per tal de crear valor cultural i social de forma sostinguda a Igualada i la comarca de l’Anoia.

 

L'equip

Un projecte cultural que compta amb la col·laboració d'un ampli grup de persones i amb la gestió d'un petit equip de professionals.

MÉS INFORMACIÓ

Història

Coneix la història d'aquesta cooperativa centenària i la de la recuperació del Teatre de l'Aurora.

MÉS INFORMACIÓ

 

Boca a boca

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

Aparcament Teatre de l'Aurora