Qui som

 

El Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d'arts escèniques des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat. El Teatre de l'Aurora, ubicat a Igualada, és membre de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

El Teatre de l’Aurora és un espai obert a totes aquelles persones que tinguin necessitat d'art, ja en siguin creadors o bé consumidors, i sempre amb la creença que l'art ennobleix l'ésser humà i recrea les emocions d'aquells que en reben la seva manifestació.

A més de l’exhibició d’arts escèniques, aquest espai independent de cultura es dedica també a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes i, l'any 2015, crea la Cia. Teatre de l'Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.

 

 

 

L'equip

 

El funcionament d'aquest projecte s'articula a través de la figura dels Amics del Teatre de l'Aurora, un ampli grup de persones (actualment més de 140) que destinen temps o diners a participar en aquest projecte col·lectiu de diverses maneres: formant part de les diverses comissions de treball (entre elles, la comissió responsable de la programació), col·laborant en tasques d'atenció als públics i als artistes, fent difusió dels espectacles programats o contribuint al sosteniment econòmic amb anualitats de 50€.

Per a la gestió del Teatre de l'Aurora i de la seva seu social, Unicoop Cultural compta amb un equip de professionals de la cultura que s’ocupa del dia a dia del projecte i que fa balanç mensualment de la seva tasca davant el Consell Rector de la cooperativa.

 

Comissió de programació

Agustí Coll, Òscar Balcells, Judit Codina, Joan Arqué, Francesc Esteve, Laura Domingo, Pol Gil

Col·laboradors

Lluïsa Avante, Lídia Coca, Agustí Coll, Maite Franquesa, Roser Garcia, Pilar Guardiola, Joan Guasch, Gemma Moncho, Maite Ortínez, Rosa Perelló, Susana Reguero, Maria Roca, Marta Salas, Elena Solé, Roser Vila

Junta d'Unicoop Cultural

President: Lluís Segura
Vicepresident: Toni Vilella
Secretari: Òscar Balcells
Vocals: Maite Franquesa, Xavier Amat, Núria Olivé, Pol Gil
Interventor: Salvador Baliu

Equip gestor

Cap tècnic: Jordi Domènec
Tècnics de sala: Marc Jódar, Víctor Miguel, Paula Crespo, Arnau Alcoverro, Xavier Amat
Manteniment: Salvador Baliu
Taquilla: Marc Vidal
Administració: Mònica Cardús
Producció: Judit Codina
Distribució: Marta Riera
Públics: Lluís Segura
Comunicació: Núria Olivé i Laia Sabater - La Tremenda
Gestió: Pol Gil
Programació: Joan Arqué
Direcció: Òscar Balcells

 

Unicoop Cultural

 

Unicoop Cultural SCCL som una cooperativa de serveis sòcioculturals dedicada al cultiu del temps lliure i l’organització d’activitats culturals, especialitzada en l’àmbit de les arts escèniques en general i en aquelles dirigides a tots els públics en particular. La nostra missió és proveir als nostres usuaris dels productes culturals i els serveis de major qualitat. Ens recolzem en la nostra experiència de més de 25 anys i la nostra vocació de servei públic per contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom, sense buscar l’obtenció de beneficis econòmics però sí la sostenibilitat del projecte. Unicoop Cultural és propietària i gestora del Teatre de l'Aurora.

Aquest espai cultural situat al carrer de l’Aurora, 80 (a la cèntrica plaça de Cal Font d’Igualada) també és un casal privat d’entitats (acull cinc entitats igualadines que agrupen prop de 2.000 socis) i ofereix serveis de lloguer dels seus espais (per a reunions, assaigs, conferències, etc.) per a empreses i entitats.

La història d’Unicoop Cultural, i la del Teatre de l’Aurora com a motor d’aquest projecte, està lligada a la suma de la voluntat, el compromís i l’esforç de moltes persones que, amb la seva dedicació altruista durant molts anys, han aconseguit que aquest espai independent de cultura sigui avui una realitat viva. Gràcies a totes aquestes persones i al suport d’entitats, empreses i institucions, Unicoop Cultural continua treballant per tal de crear valor cultural i social de forma sostinguda a Igualada i la comarca de l’Anoia.

 

Descarrega't la Programació Gener/Maig 2024

Uneix-te al nostre canal de Telegram

Aparcament Teatre de l'Aurora