Espais

 

El Teatre de l'Aurora i les seves instal·lacions estan ubicades en un edifici construït a principis del segle XX, avui en la cèntrica plaça de Cal Font d'Igualada. L'edifici és propietat d'Unicoop Cultural, la cooperativa gestora del teatre, i durant els seus més de cent anys d'història sempre ha estat seu de les seves cooperatives predecessores.

Les obres de recuperació d'aquest edifici per convertir-lo en un espai cultural s'inicien l'any 1991 i, en diverses fases, culminen amb la inauguració del Teatre de l'Aurora el 17 de maig de 1997. Compta amb una superfície de més de 800 m2, distribuïts en tres plantes, que acullen diversos espais: el propi Teatre de l’Aurora (110 localitats), la Sala Les Golfes (60 localitats), sales de reunions i/o assaig del casal d’entitats, cafeteria i sala de reunions, camerinos, vestíbul i sala d’exposicions, magatzems, etc.

Un espai independent de cultura apte per tot tipus de manifestacions artístiques equipat amb el recursos humans i la infraestructura tècnica necessaris.

 

L'Aurora

Aforament: 110 localitats
Superfície: 150 m2
Espai escènic: 8 x 6 m
Espai polivalent de petit format apte per a tot tipus d'esdeveniments.

MÉS INFORMACIÓ

Sala Les Golfes

Aforament: 60 localitats
Superfície: 80 m2
Espai escènic: 6 x 3 m
Sala polivalent per a petits esdeveniments, reunions, assajos i celebracions.

MÉS INFORMACIÓ

Lloguer o cessió d'espais

Informació dels serveis de lloguer o cessió dels espais per a empreses, entitats i particulars en unes instal·lacions totalment polivalents i equipades per dur-hi a terme tot tipus d'actes, ja siguin privats o oberts al públic.

MÉS INFORMACIÓ

 

Aparcament Teatre de l'Aurora