Regala Aurora!

 

Vols regalar teatre i cultura a amics o familiars? Regala Aurora, l’encertaràs segur!

 

Xecs Regal

Et presentem els Xecs Regal, bescanviables per qualsevol espectacle i/o abonament a la venda al Teatre de l’Aurora. El bescanvi es pot fer còmodament per internet, per telèfon o a la taquilla del teatre.

A més, quan compris el teu Xec, podràs programar quan vols que arribi el teu regal per correu electrònic al destinatari. Selecciona l'opció "Enviar com a regal" al resum de la compra abans de fer-ne el pagament.

Tots els xecs són vàlids durant un any a partir de la data de la compra.

Compra'l ara:

Comprar Xec regal 20 €
Comprar Xec regal 30 €
Comprar Xec regal 50 €
Comprar Xec regal 60 €

Preguntes freqüents sobre els Xecs regal

 

Regala Amics del Teatre de l'Aurora

Regala un any de subscripció als Amics del Teatre de l'Aurora a qui tu vulguis.

Ajudaràs a que puguem gaudir d'una bona oferta teatral a prop de casa i, qui rebi el teu regal, formarà part del nostre projecte i gaudirà de molts avantatges.

MÉS INFORMACIÓ

 

Envia entrades com a regal

Regalar cultura a amics, familiars o companys de feina és el millor regal. Pots regalar entrades per als espectacles que vulguis per correu electrònic. Selecciona l'opció "Enviar com a regal" al resum de la compra abans de fer el pagament de les entrades i podràs programar quan vols que arribi el teu regal per correu electrònic al destinatari.

REGALAR ENTRADES

 

Abonaments del Teatre de l'Aurora

Per als amants del teatre, pots regalar un abonament 3 espectacles (33% de descompte) del Teatre de l'Aurora. La persona a qui li regalis podrà bescanviar-lo pels 3 espectacles que vulgui entre els espectacles abonables de la programació. A més, quan compris l'abonament, podràs programar quan vols que arribi el teu regal per correu electrònic al destinatari. Selecciona l'opció "Enviar com a regal" al resum de la compra abans de fer-ne el pagament.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Descarrega't la Programació Gener/Maig 2024

Uneix-te al nostre canal de Telegram

Aparcament Teatre de l'Aurora