Amics del Teatre de l'Aurora

 

amic -iga

1 adj. i m. i f. [LC] Unit per l’amistat amb algú, que sent amistat envers algú. Qui troba un amic, troba un tresor.
2 adj. i m. i f. [LC] Que té afecció per algú o alguna cosa. Són molt amics d’anar al teatre els divendres.
3 adj. i m. i f. [LC] Que és partidari o que afavoreix algú o alguna cosa. Una colla d’amics de les arts.

 

Els Amics del Teatre de l'Aurora som un grup de persones que, de forma voluntària i altruista, destinem temps o diners a col·laborar amb el Teatre de l'Aurora. Junts tirem endavant aquest projecte cultural col·lectiu, sense ànim de lucre, basat en la complicitat i la cooperació.

Fes-te Amic-iga del Teatre de l'Aurora amb una col·laboració de 50 euros anuals, o si tens menys de 30 anys, per només 30 euros anuals (amb un 40% de descompte). Ajudaràs a que puguem gaudir d'una bona oferta teatral a prop de casa, formaràs part del nostre projecte i tindràs molts avantatges. I el més important: serem amics, bons amics.

FES-TE AMIC/GA AQUÍ

 

Avantatges de fer-se Amic

 • 2 entrades gratuïtes cada any per a l'espectacle que vulguis.
 • Entrades "a preu d'amic": tindràs un 33% de descompte en la compra d'entrades de tots els espectacles amb el teu carnet d'Amic, tant a taquilla com per Internet (excepte pels espectacles familiars on el descompte serà del 20%).
 • Reserva telefònica d'entrades exclusiva per als Amics, tots els dies laborables, en horaris d'oficina (la reserva per al públic general es fa només els dijous laborables de 13 a 14h).
 • Invitacions a assajos d'espectacles exclusius pels Amics i d'altres activitats que organitzem puntualment.
 • Avantatges en altres activitats culturals de la ciutat:
  • 20% de descompte en la programació estable de teatre, música i dansa organitzada pel Teatre Municipal l'Ateneu.
  • Descompte en les sessions de dilluns del Cinema Ateneu i en les projeccions d'òpera, així com en les activitats organitzades per l'entitat Ateneu Igualadí (com, per exemple, el cicle Músiques de Butxaca).
 • Invitació al sopar de final de temporada amb tots els Amics del teatre.

 

10 raons per fer-se Amic

Estem carregats de raons perquè et facis Amic de l'Aurora, però et donem les 10 més importants:

 1. Perquè l'Aurora segueixi oferint 70 funcions cada any d'espectacles de teatre, música i dansa.
 2. Per continuar gaudint junts d'una bona programació escènica i de qualitat a prop de casa.
 3. Per seguir donant suport a les companyies de teatre d'Igualada i l'Anoia, tant professionals com amateurs, que poden mostrar els seus treballs a l'Aurora.
 4. Perquè veure els espectacles de tant a prop és una experiència única que afavoreix el contacte entre els artistes i el públic.
 5. Perquè l'Aurora va néixer i continua endavant gràcies a la participació desinteressada de moltes persones, com la dels espectadors que col·laboren en la comissió de programació del teatre.
 6. Perquè volem que el teatre –i la cultura- siguin accessibles per a tothom. Per això intentem mantenir les entrades a un preu assequible i oferim descomptes a diversos col·lectius (joves, estudiants, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals, etc.).
 7. Perquè l'Aurora no és un teatre públic, som un espai independent gestionat per l'entitat Unicoop Cultural.
 8. Per ajudar al sosteniment econòmic d'un projecte que no té ànim de lucre però que existeix des de fa més de 25 anys i vol continuar existint.
 9. Perquè t'afegiràs a la resta de persones que ja formem part d'aquest projecte i, a més, gaudiràs dels avantatges de ser Amic.
 10. Perquè tenir amics, no té preu.

 

Podeu informar-vos-en trucant al 93 805 00 75, escrivint a amics@teatreaurora.cat o bé a les oficines del teatre (al carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), d'Igualada).