Produccions en gira

 

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora va participar en 20 produccions amb companyies professionals catalanes, la majoria d'espectacles per a tots els públics. Però l’any 2015 fa un pas endavant i comença a portar a escena les seves pròpies produccions, havent estrenat des de llavors set espectacles. Aquests són els espectacles que actualment estan en gira.

Informació i distribució: Marta Riera Pi / marta.riera@teatreaurora.cat / T. 620 549 770

 

Sí Sí Sí

L'espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l'institut. Un muntatge optimista, commovedor i amb sentit de l'humor protagonitzat per Ann Perelló.

MÉS INFORMACIÓ

 

Moriu-vos

Un espectacle sobre la vellesa, amb música, paraules i cossos en moviment. Volem arribar als cent anys però, qui hi haurà que ens cuidi dignament i respectant la nostra llibertat?

MÉS INFORMACIÓ

 

Per què balla en Jan Petit?

La fascinant història d'una revolta feta cançó. Un espectacle per a tots els públics de la Cia. Teatre de l'Aurora sobre la veritable història d'en Jan Petit en un muntatge que captivarà a grans i petits.

MÉS INFORMACIÓ

 

Encara hi ha algú al bosc

Quan acaba una guerra? Un espectacle que dóna veu a les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

MÉS INFORMACIÓ

 

Històric de produccions

Relació de tots els espectacles produïts o coproduïts pel Teatre de l'Aurora des de l'any 1999 fins l'actualitat.

MÉS INFORMACIÓ