Produccions en gira

 

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís ha estat contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes.

L’any 2015 crea la Cia. Teatre de l’Aurora per portar a escena les seves pròpies produccions per a tots els públics. Aquests són els espectacles que actualment estan en gira:

 

Sí Sí Sí

L'espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l'institut. Un muntatge optimista, commovedor i amb sentit de l'humor protagonitzat per Ann Perelló.

MÉS INFORMACIÓ

 

Moriu-vos

Un espectacle sobre la vellesa, amb música, paraules i cossos en moviment. Volem arribar als cent anys però, qui hi haurà que ens cuidi dignament i respectant la nostra llibertat?

MÉS INFORMACIÓ

 

Per què balla en Jan Petit?

La fascinant història d'una revolta feta cançó. Un espectacle per a tots els públics de la Cia. Teatre de l'Aurora sobre la veritable història d'en Jan Petit en un muntatge que captivarà a grans i petits.

MÉS INFORMACIÓ

 

Encara hi ha algú al bosc

Quan acaba una guerra? Un espectacle que dóna veu a les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

MÉS INFORMACIÓ

 

Històric de produccions

Relació de tots els espectacles produïts o coproduïts pel Teatre de l'Aurora des de l'any 1999 fins l'actualitat.

MÉS INFORMACIÓ