Informació pràctica per accedir al teatre

 

El Teatre de l'Aurora està ubicat en un edifici amb més de 100 anys d’història però no té barreres arquitectòniques i és accessible a persones amb mobilitat reduïda, que compten amb espais reservats. T'expliquem alguns detalls relatius a l'accessibilitat a tenir en compte.

 

La sala del teatre està a la primera planta

L'entrada al Teatre de l'Aurora es troba a peu de carrer en planta baixa (al carrer de l'Aurora, 80) i és totalment accessible. A la planta baixa hi trobaràs:

  • La taquilla.
  • L'ascensor per accedir al teatre (1r pis) i a la Sala Les Golfes (2n pis).

A la planta primera és on hi ha ubicada la sala del Teatre de l'Aurora, on hi trobaràs:

  • El vestíbul que dona accés al teatre.
  • Els lavabos, inclòs el de persones amb mobilitat reduïda.
  • La cafeteria.

A la planta segona hi ha ubicada la Sala Les Golfes, accessible amb l'ascensor.

 

Tria bé la teva localitat

La sala del Teatre de l'Aurora compta amb un escenari a peu pla i el públic està ubicat en una grada. La primera fila de butaques està ubicada a peu pla. És per això que en aquesta primera fila tenim dues localitats assignades per a persones amb problemes de mobilitat i el seus acompanyants (amb el símbol d'una cadira de rodes). Et recomanem que agafis aquestes localitats.

Si les localitats ja no estan disponibles, et recomanem que agafis butaques de la primera fila i que després ens ho comuniquis per tal de facilitar la teva visita al teatre ( escriu-nos a info@teatreaurora.cat o bé truca al 93 805 00 75).

 

 

Altres problemes de mobilitat

Si al comprar l’entrada no tenies cap problema de mobilitat i te n’ha sorgit algun abans de venir al teatre que t'impedeix seure a la butaca que tenies assignada (una cama trencada, per exemple), posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat possible (a través del correu info@teatreaurora.cat o del telèfon 93 805 00 75) i mirarem de trobar una solució.

 

 

Descarrega't la Programació Gener/Maig 2024

Uneix-te al nostre canal de Telegram

Aparcament Teatre de l'Aurora