La primera vegada

 

La primera vegada que vinguis a l'Aurora, no et posarem la catifa vermella, ni et tirarem confetti, ni et farem un massatge, ni et posarem la bata i les sabatilles... però gairebé. Farem que et sentis com a casa i que visquis una experiència -la primera de moltes- emocionant i inoblidable. Entra i volta una estona per aquí, on t'expliquem tot el que hi pots trobar i, si tens algun dubte, ens trobaràs a info@teatreaurora.cat o al 93 805 00 75.

 

Et recomanem...

Un home i una dona asseguts damunt un pneumàtic al mig d'una carretera, amb actitud d'esperar, i al seu darrere un cotxe aixecat amb un gat al qual se li ha canviar una roda punxada Comprar
2023-2024
You Say Tomato
Sala Trono
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

Aplaudits per la crítica Premiats Per passar una bona estona Petits grans èxits
Aquarel·la de la reina Maria Antonieta Comprar
2023-2024
El collar de la reina
Amb Marta Pérez i Arnau Puig
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

Marta Pérez i Arnau Puig fan tots els personatges de l'auca en aquesta comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

Noms i cares conegudes Per passar una bona estona
Els quatre progatonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits

 

Boca a boca

Aparcament Teatre de l'Aurora