Joves

 

Qui diu que als joves no ens agrada el teatre? Si has arribat fins aquí és perquè tens curiositat, perquè tens ganes de veure espectacles que t’emocionin, que et facin vibrar. A l’Aurora guardem un seient per a tu. T’hi esperem. Si tens menys de 30 anys o tens el Carnet Jove o el carnet d’estudiant, aprofita els descomptes que tenim per a tu.

 

Et recomanem...

Sí Sí Sí | © David Ruano Comprar
2023-2024
Sí Sí Sí
D'Eleanor Bishop i Karin McCracken
Del dv. 01.03.24 al dg. 03.03.24

L’espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l’institut. Estrena de la nova producció del Teatre de l’Aurora protagonitzada per la coneguda actriu Ann Perelló. 

Segell local Actualitat a escena
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes
Les tres intèrprets de l'espectacle, assegudes una a costat de l'altra damunt uns cubs de fusta blancs, enmig de l'escenari
Finalitzat
2023-2024
Adéu, Jane!
De Clara Moraleda
Del dv. 19.01.24 al dg. 21.01.24

La coneguda i jove actriu Clara Moraleda fa un homenatge als pits i denuncia la pressió estètica en un premiat i celebrat espectacle que reviu el cas real d’una extirpació de pit als disset anys.

Premiats Noves dramatúrgies Actualitat a escena Nous creadors

 

Descarrega't la Programació Gener/Maig 2024

Uneix-te al nostre canal de Telegram

Aparcament Teatre de l'Aurora