Col·labora amb l'Aurora

 

Fes-te voluntari/ària

Si t'agrada molt el teatre i t'agradaria viure'l encara de més a prop, et pots sumar al grup d'Amics de l'Aurora que destinem temps a tirar endavant aquest projecte cultural col·lectiu, sense ànim de lucre, basat en la complicitat i la cooperació. Fes-te voluntari o voluntària del Teatre de l'Aurora i dóna'ns suport col·laborant en tasques de difusió, atenció als públics i d'altres. Escriu-nos un correu a amics@teatreaurora.cat i t'ho explicarem.

Com ser voluntari/ària?

 

Entitats i associacions

Si sou d'una entitat i creieu que podem trobar alguna via de col·laboració amb el nostre projecte, parlem-ne. Bé sigui establir col·laboracions puntuals o continuades en les nostres activitats, o per donar-nos suport en la difusió, o per qualsevol iniciativa o projecte que cregueu que ens pugui beneficiar a les dues parts. Escriviu-nos un correu a info@teatreaurora.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Col·laborar com a entitat

 

Empreses

Si sou una empresa i us agradaria col·laborar amb el Teatre de l'Aurora i així donar suport a un projecte cultural de proximitat, visiteu l'apartat "Vull ser patrocinador" on us expliquem les diverses vies de col·laboració amb empreses que tenim. Si no en trobeu cap que us encaixi o bé teniu altres propostes, escriviu-nos un correu a info@teatreaurora.cat i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

Vull ser patrocinador