Lloguer o cessió d'espais

 

El Teatre de l'Aurora us ofereix serveis de lloguer dels seus espais per a empreses, entitats i particulars en unes instal·lacions totalment polivalents i equipades amb la infraestructura tècnica i humana necessàries per poder dur-hi a terme tot tipus d'actes, ja siguin privats o oberts al públic: reunions, assajos, conferències, taules rodones, presentacions, jornades, cursos de formació, teatre, concerts, celebracions, projeccions, rodatges, rodes de premsa, etc.

 

Xerrada al Teatre de l'Aurora
Rodatge per televisió al Teatre de l'Aurora
Reunió de treball a la Sala Les Golfes
Presentació de producte al Teatre de l'Aurora

Comptem amb l'experiència d'un equip de professionals – integrat per gestors i tècnics de so i llum – capaç de donar resposta a les vostres necessitats, i amb un ampli equipament tècnic - de llum, so i audiovisual - totalment versàtil per tal de cobrir qualsevol requeriment. Estem ubicats al carrer de l'Aurora número 80 (a la plaça de Cal Font), en ple centre d'Igualada i enmig d'una gran zona de vianants envoltada de serveis complementaris (aparcaments, restaurants, hotels, etc). Els espais que es poden llogar són la sala Teatre de l'Aurora i la sala Les Golfes.

Pel que fa a la cessió d’espais, si sou una entitat amb un projecte o esdeveniment que vulgueu realitzar amb la col·laboració del Teatre de l’Aurora, poseu-vos en contacte amb nosaltres i el valorarem.

 

L'Aurora

Aforament: 110 localitats
Superfície: 150 m2
Espai escènic: 8 x 6 m
Espai polivalent de petit format apte per a tot tipus d'esdeveniments.

MÉS INFORMACIÓ

Sala Les Golfes

Aforament: 60 localitats
Superfície: 80 m2
Espai escènic: 6 x 3 m
Sala polivalent per a petits esdeveniments, reunions, assajos i celebracions.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Per a més informació sobre el lloguer o la cessió d'espais, preus i disponibilitat, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a a info@teatreaurora.cat o bé trucant al telèfon 93 805 00 75 i us atendrem.

MÉS INFORMACIÓ

 

Aparcament Teatre de l'Aurora