SE SUSPÈN TEMPORALMENT LA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE COM A MESURA PREVENTIVA PEL CORONAVIRUS

Per qualsevol consulta relativa a devolució d'entrades o abonaments, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 93 805 00 75 cada dia laborable de 10 del matí a 1 del migdia o escrivint-nos a info@teatreaurora.cat

×

Lloguer o cessió d'espais

 

El Teatre de l'Aurora us ofereix serveis de lloguer dels seus espais per a empreses, entitats i particulars en unes instal·lacions totalment polivalents i equipades amb la infraestructura tècnica i humana necessàries per poder dur-hi a terme tot tipus d'actes, ja siguin privats o oberts al públic: reunions, assajos, conferències, taules rodones, presentacions, jornades, cursos de formació, teatre, concerts, celebracions, projeccions, rodatges, rodes de premsa, etc.

 

Comptem amb l'experiència d'un equip de professionals – integrat per gestors i tècnics de so i llum – capaç de donar resposta a les vostres necessitats, i amb un ampli equipament tècnic - de llum, so i audiovisual - totalment versàtil per tal de cobrir qualsevol requeriment. Estem ubicats al carrer de l'Aurora número 80 (a la plaça de Cal Font), en ple centre d'Igualada i enmig d'una gran zona de vianants envoltada de serveis complementaris (aparcaments, restaurants, hotels, etc). Els espais que es poden llogar són la sala Teatre de l'Aurora i la sala Les Golfes.

Pel que fa a la cessió d’espais, si sou una entitat amb un projecte o esdeveniment que vulgueu realitzar amb la col·laboració del Teatre de l’Aurora, poseu-vos en contacte amb nosaltres i el valorarem.

 

L'Aurora

Aforament: 110 localitats
Superfície: 150 m2
Espai escènic: 8 x 6 m
Espai polivalent de petit format apte per a tot tipus d'esdeveniments.

MÉS INFORMACIÓ

Sala Les Golfes

Aforament: 60 localitats
Superfície: 80 m2
Espai escènic: 6 x 3 m
Sala polivalent per a petits esdeveniments, reunions, assajos i celebracions.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Per a més informació sobre el lloguer o la cessió d'espais, preus i disponibilitat, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a a info@teatreaurora.cat o bé trucant al telèfon 93 805 00 75 i us atendrem.

MÉS INFORMACIÓ

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR