Ens sumem a la vaga general del 18 d’octubre i suspenem la funció de 'Rastres_Argelers' programada per divendres

16.10.2019

Mantenim les funcions de dissabte 19 a les 21 h i diumenge 20 a les 19 h

 

Davant la sentència del judici als líders de la societat civil i representants polítics emesa pel Tribunal Suprem el dilluns 14 d’octubre, volem expressar el nostre malestar davant la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades.

Des del món de la cultura treballem per defensar el dret i la llibertat de pensament i d’expressió. Sentim que aquests drets han estat vulnerats i, per aquest motiu, les sales sotasignats ens adherim a la Vaga general del proper divendres 18 d’octubre suspenent les funcions, en el cas del Teatre de l'Aurora, la funció programada de Rastres_Argelers. El teatre es posarà en contacte amb els espectadors que hagin comprat entrades per aquesta funció. 

Volem transmetre també tot el nostre suport als presos i exiliats polítics, als líders cívics catalans i a les seves famílies. Estem amb tots vosaltres.

Divendres ens veiem als carrers.

#lapresónoéslasolució

Antic Teatre; Escenari Joan Brossa; Jove Teatre Regina; La Badabadoc; La Nau Ivanow; LaSala; El Maldà; Porta4; Sala Ars Barcelona; Sala Atrium; Sala Fénix; Sala Flyhard; Sala La Planeta; Sala Trono; Sala Versus Glòries; SAT! Sant Andreu Teatre; Teatre La Puntual; Teatre de l’Aurora; Teatre Gaudí Barcelona; Teatre La Gleva; Teatre Tantarantana

Actualitat