Rastres_Argelers

Finalitzat
Del 18.10.19 al 20.10.19

19/20 OCTUBRE Dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Un fidedigne viatge en la memòria dels refugiats republicans de la Guerra Civil als camps de concentració francesos. Un emotiu espectacle amb una gran interpretació que ens transportarà a la platja d’Argelers.

 

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: “Argelers”. Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis… i de la memòria.

Rastres_Argelers és un viatge en la memòria dels refugiats de la Guerra Civil que en el camí de l’exili van ser tancats als camps de concentració francesos, on hi va regnar una barbàrie extrema de la qual l’Estat francès i el govern franquista van ser còmplices absoluts.

Anna Bertran i Aina Huguet aconsegueixen explicar, amb una gran interpretació, pausada i sensible, dues experiències en femení, massa oblidades o poc tractades. Tot plegat en una posada en escena molt plàstica i amb una escenografia que ens transportarà a l’atapeïda platja d’Argelers, en un espectacle que va tenir una molt bona acollida de públic i crítica al seu pas per Barcelona.

 

Idea original, dramatúrgia i direcció: Aina Huguet / Direcció de moviment: Andreu Martínez / Intèrprets: Anna Bertran i Aina Huguet / Composició musical i espai sonor: Daniel Pitarch / Espai escènic i vestuari: Elisenda Pérez / Veus en off: Berta Giraut, Bàrbara Roig, Ignasi Guasch, Ricard Serra, Sergi Torrecilla i Jaume Ulled / Il·luminació: Adrià Aubert / Fotografia cartell: Núria Gámiz / Creació audiovisual: Taller Estampa / Imatges: Fons Departamentals dels Pirineus Orientals (Fons Chauvin) i Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès (Fons Henry Buckley) / Producció executiva: El Maldà

Divendres
18
oct
21:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Dissabte
19
oct
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
20
oct
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat