'Ismene' d’Imma Colomer i Fina Rius i el concert de Ljubliana & The Seawolf, aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

26.02.2019

Dins el Cicle Les Golfes tindrà lloc Ismene, on Imma Colomer dirigeix Fina Rius interpretant Ismene, germana d’antígona. Un text intel·ligent que posa en escena les diferents maneres de ser dona.

 

El Cicle Escena Sonora portarà al teatre Ljubliana & The Seawolf, un quartet de músics versàtils que proposen un so entre la psicodèlia, les guitarres precises, el krautrock i el jazz.

 

El Teatre de l’Aurora porta aquest cap de setmana dues propostes de teatre i música. El divendes 1 de març a les 21 h tindrà lloc dins el Cicle Les Golfes, l’espectacle Ismene, d’Imma Colomer i Fina Rius i el diumenge 3 de març a les 19 h, dintre del Cicle Escena Sonora el teatre acollirà el concert de quartet Ljubliana & The Seawolf.

A Ismene, Imma Colomer dirigeix una conferència en format de monòleg de Carole Fréchette on Fina Rius interpreta a Ismene, germana d’Antígona, explicant dos mil cinc-cents anys després dels fets, el perquè d’una decisió que va prendre. Un text matisat i intel·ligent que parla la presència de les dones a l’esfera pública, del discurs de la desobediència i de la importància de tenir un espai propi i desgrana la personalitat d’una antiheroïna amb totes les seves llums i ombres.

Ljubljana & The Seawolf presentaran a Igualada el seu darrer àlbum Libra, en una de les primeres cites del calendari de la seva gira després d’haver-lo presentat a la Sala Apolo de Barcelona. El quartet, fa una proposta musical de free rock d'estructures canviants, elèctric, intens, temperamental quan no tempestuós. Amb un so que planeja sense complexos entre la psicodèlia, les guitarres precises, el krautrock, certs aromes jazz, i uns desenvolupaments sinuosos i embriagadors. El concert forma part del Cicle Escena Sonora organitzat per El Gest.

 

Horari i venda d'entrades

La funció de Ismene tindrà lloc el divendres 1 de març a les 21 h a Les Golfes i el concert de Ljubliana & The Seawolf el diumenge 3 de març a les 19 h. Les entrades tenen un cost de 12 € i 10 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Actualitat