Ismene

Imma Colomer i Fina Rius

Finalitzat
Divendres 01 de març | 21:00 h

CICLE * LES GOLFES

01 MARÇ Divendres a les 21 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 12 € / 10 €
Lloc: Sala Les Golfes

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

Imma Colomer dirigeix Fina Rius interpretant Ismene, germana d’Antígona. Un text intel·ligent que posa en escena les diferents maneres de ser dona.

 

Ismene rep una carta. “Som un petit grup, plens d’admiració per vostè, pensem que no ha tingut tota l’atenció que es mereix. Ha passat molt de temps. Hi ha hagut milers d’opinions expressades sobre la seva germana, però sobre vostè gairebé res. I tanmateix, vostè ha estat ben a la vora del drama. Ens agradaria molt escoltar-la, i sentir-la parlar de com va viure vostè aquesta història…”

Ismene és un monòleg en forma de conferència de la dramaturga quebequesa Carole Fréchette que ha estat traduït per Elisabet Ràfols, dirigit per Imma Colomer i interpretat per Fina Rius. Ismene explica, dos mil cinc-cents anys després dels fets, el perquè d’una decisió que va prendre. Un text matisat i intel·ligent que parla la presència de les dones a l’esfera pública, del discurs de la desobediència i de la importància de tenir un espai propi i desgrana la personalitat d’una antiheroïna amb totes les seves llums i ombres.

 

Dramatúrgia: Carole Fréchette / Direcció: Imma Colomer / Intèrpret: Fina Rius / Traducció: Elisabet Ràfols / Cartell: Manolo Trullàs / Fotografies: Marc Rius / Enregistrament del vídeo: Ramon Rius

 

Twitter