Ljubliana & The Seawolf

Finalitzat
Diumenge 03 de març | 19:00 h

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

03 MARÇ Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 12 € / 10 €

MÉS INFORMACIÓ
www.ljublianasw.com

CONCERT ORGANITZAT AMB

Un quartet de músics versàtils proposen un so que planeja sense complexos entre la psicodèlia, les guitarres precises, el krautrock amb certes aromes de jazz. Acaben de publicar el seu tercer disc, Libra.

 

Ljubliana & The Seawolf són un conjunt fresc, free rock d'estructures canviants, elèctric, intens, temperamental quan no tempestuós. Amb un so que planeja sense complexos entre la psicodèlia, les guitarres precises, el krautrock, certs aromes jazz, i uns desenvolupaments sinuosos i embriagadors. Una esmena a la totalitat al mateix concepte d'estil musical.

Sempre al ritme de les noves experiències i aprenentatges de la banda, el projecte s'envolta d'una acurada simbologia on la sonoritat, els dissenys gràfics, els vídeos, el vestuari i fins i tot les presentacions en viu completen i enriqueixen la proposta, tot això ideat al costat de creadors afins d'altres disciplines.

Libra és la nova obra d'una banda que viu la música gairebé com una religió, en una experiència que transcendeix la vanitat, l'ego o els prejudicis. Les noves cançons reflexionen sobre amor desencaminat, aïllament i els plaers virtuals.

 

Veu, guitarra i melotrón: Pol Batlle / Guitarra i sintetitzador analògic: Jaume Estalella / Baix: Òscar Garrobé / Bateria: Adrià Cubells

 

Instagram

Twitter