Cosmos Quartet amb els capelladins Oriol i Bernat Prat, aquest diumenge al Teatre de l’Aurora

11.02.2019

Un concert imperdible a càrrec d’aquest jove i premiat quartet de corda amb trajectòria internacional, amb dues obres molt influents en la música del segle XX.

 

El Teatre de l’Aurora enceta aquest cap de setmana el Cicle Música de primera fila de la Programació Febrer/Maig 2019 amb Cosmos Quartet. La jove formació ofereix un repertori centrat per dues obres molt influents en la música del segle XX. En primer lloc, el quartet de corda Vistes al Mar del compositor català Eduard Toldrà, considerat com un dels màxims exponents de la música catalana del segle XX. A continuació, el Quartet núm.1 Metamorfosis nocturnes del compositor húngar György Ligetti que va escriure el 1953, que conté un sol moviment dividit en disset seccions molt contrastants.

Cosmos Quartet està integrat per quatre joves músics amb trajectòries internacionals en l'àmbit solista, músic de cambra i orquestral, entre ells els capelladins Oriol i Bernat Prat. Tot i la seva joventut, el quartet ha aconseguit un ampli reconeixement, proclamant-se guanyador del Primer premi del Concurs Irene Steels-Wilsing Foundation a Heidelberg 2018 i del Primer premi del 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.

 

Programa

- Quartet de corda Vistes al Mar - E.Toldrà (1895 - 1962)
- Quartet de corda núm.1 Methamorfosen - G.Ligeti (1923 - 2006)

 

Horari i venda d'entrades

El concert de Cosmos Quartet tindrà lloc el diumenge 17 de febrer a les 19 h. Les entrades tenen  un  cost de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Actualitat