Cosmos Quartet

Finalitzat
Diumenge 17 de febrer | 19:00 h

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

17 FEBRER Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 50 minuts
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.cosmosquartet.es

Un concert imperdible a càrrec d’aquest jove i premiat quartet de corda amb trajectòria internacional, integrat pels capelladins Oriol i Bernat Prat.

 

Cosmos Quartet ofereix un repertori centrat per dues obres molt influents en la música del segle XX. En primer lloc, el quartet de corda Vistes al Mar del compositor català Eduard Toldrà, considerat com un dels màxims exponents de la música catalana del segle XX. A continuació, el Quartet núm.1 Metamorfosis nocturnes del compositor húngar György Ligetti que va escriure el 1953, que conté un sol moviment dividit en disset seccions molt contrastants.

Cosmos Quartet està integrat per quatre joves músics amb trajectòries internacionals en l'àmbit solista, músic de cambra i orquestral, entre ells els capelladins Oriol i Bernat Prat. Tot i la seva joventut, el quartet ha aconseguit un ampli reconeixement, proclamant-se guanyador del Primer premi del Concurs Irene Steels-Wilsing Foundation a Heidelberg 2018 i del Primer premi del 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.

 

Violí: Helena Satué / Violí: Bernat Prat / Viola: Lara Fernández / Violoncel: Oriol Prat

 

Instagram