Concert de Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, aquest diumenge al Teatre de l'Aurora

06.11.2018

El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot s'acompanya d'un cor de 7 cantants per tancar la gira del seu darrer disc 'Lliure o Descansar'

 

A Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, el duet de Manresa selecciona alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc 'Lliure o Descansar' i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d'un cor de 7 persones. El concert tindrà lloc el diumenge 11 de novembre a les 19h, en el marc del Cicle Escena Sonora (cicle de concerts als teatres d'Igualada, promogut per l'empresa de gestió cultural El Gest) i també emmarcat en el Cicle Música de primera fila al Teatre de l'Aurora.

Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de l'organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i commovedora, ara presenten una oportunitat única per viure de nou el segon disc, que els ha portat a fer més d’una vuitantena de concerts arreu dels Països Catalans.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Ruth Garcia, Pau Lafoz, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyen el duet manresà en aquest nou format que aposta pel talent jove. El projecte ha comptat amb els arranjaments de Magalí Sare (Quartet Mèlt), Eduard Gener i Ricard Cots. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhümia, La Taverna dels Bufons) i música (Love of Lesbian, Blaumut, Els Catarres) s'ha encarregat de la direcció escènica.

Les entrades tenen un cost de 12€ i 10€ (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet o bé, a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'inici del concert.

Actualitat