Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

Finalitzat
Diumenge 11 de novembre | 19:00 h

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

11 NOVEMBRE Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 12 € / 10 €

MÉS INFORMACIÓ
www.jojetimariaribot.cat

CONCERT ORGANITZAT AMB

Un concert sorprenent del duet manresà amb cançons del seu darrer treball 'Lliure o Descansar' acompanyats d’un cor amb set cantants.

 

A Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, el duet de Manresa selecciona alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc Lliure o Descansar i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d'un cor de 7 persones. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de l'organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i commovedora, ara presenten una oportunitat única per viure de nou el segon disc, que els ha portat a fer més d’una vuitantena de concerts arreu dels Països Catalans.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Ruth Garcia, Pau Lafoz, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyen el duet manresà en aquest nou format que aposta pel talent jove. El projecte ha comptat amb els arranjaments de Magalí Sare (Quartet Mèlt), Eduard Gener i Ricard Cots. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhümia, La Taverna dels Bufons) i música (Love of Lesbian, Blaumut, Els Catarres) s'ha encarregat de la direcció escènica.

 

Direcció: Martí Torras / Arranjaments: Magalí Saré, Eduard Gener i Ricard Cots / Intèrprets: Jo Jet i Maria Ribot / Cor: Anna Rovira, Berta Planes, Laura Muñoz, Ruth Garcia, Ricard Cots, Joel Díaz i Pau Lafoz

 

Instagram

Twitter