L'Aurora avança alguns dels espectacles de la propera temporada 2024/2025

30.05.2024

La propera temporada s’apropa i el Teatre de l’Aurora fa un petit avançament de tres dels espectacles de la seva propera programació. Entre setembre i desembre d’enguany els espectadors podran gaudir com sempre de propostes diverses seleccionades perquè arribin a diferents públics i per a tots els gustos i edats.

Entre d’altres espectacles, la Programació Setembre/Desembre 2024 comptarà amb Tota aquesta por que ara tinc, el darrer espectacle de Guillem Albà. L’espectacle, que s’estrena al Festival Grec de Barcelona 2024, és un exercici teatral visceral i personal que hibrida performance, humor, paraula i gest. L’actor s’enfronta a les seves pitjors pors en un salt intencionat a l’inesperat, al fet caòtic i imprevisible. I per això es posa en les mans d’Andrea Jiménez, una de les creadores més irreverents i interessants del panorama de les arts escèniques de l’Estat Espanyol.

Un altre dels espectacles serà Jo, travesti, escrit pel reconegut dramaturg Josep Maria Miró i interpretat per Roberto G. Alonso. Estrenat en el marc del Festival Grec 2023 i de FiraTàrrega, el muntatge combina teatre, música i dansa per homenatjar l’art del transformisme i tots aquells artistes que, amb els seus actes, van obrir moltes portes cap a la llibertat. L’espectacle és una alterficció sobre el transvestisme que reivindica l’art i cultura travesti i la figura de transformistes i imitadors d’estrelles amb una llarga tradició a casa nostra al llarg de tot el segle XX i fins als nostres dies.

Per últim, un altre dels espectacles que integraran la nova programació serà Observin aquests fills de puta de la companyia Dúo Fàcil, que compta amb l’actor igualadí Marc Tarrida en les seves files. A l’espectacle, el president d’un dels clubs de futbol més importants del país es reuneix amb el nou president del govern per demanar-li un favor personal: l’aprovació d’una nova llei de protecció i benestar animal que reconegui als dofins com a animals de companyia. A partir d’aquesta delirant proposta, assistirem a una consecució d’esdeveniments que ens revelarà com el poder i la corrupció s’exerceixen a totes les classes i àmbits de la nostra societat. Des de la llotja del Bernabéu fins a la sala d’assaig d’una petita companyia.

La nova Programació Setembre/Desembre 2024 es presentarà completa el proper mes de setembre, amb aquestes i la resta de propostes teatrals que conformaran l’oferta de la sala independent igualadina fins a final d’any.

Actualitat