'Le Voyage' de JAM, un espectacle de clown al Cicle KM.0 de l’Aurora, aquest cap de setmana

03.01.2022

El Cicle Km.0 és una cita anual que permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics de les companyies d’Igualada i la comarca

 

Les funcions de 'Le Voyage' tindran lloc el dissabte 8 i el diumenge 9 de gener a les 18 h 

 

Aquest cap de setmana el Teatre de l’Aurora continua el Cicle KM.0 amb l’espectacle Le Voyage de JAM, el viatge dels migrants cap a una nova vida a través de l’humor del clown, el dissabte 8 i el diumenge 9 de gener a les 18 h. El Cicle KM.0 una cita anual que permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics de les companyies d’Igualada i la comarca. 

La vida quotidiana d'un clown: treball, família, oci... Una vida estàndard. Però de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir. Fugir de la normalitat, d'una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha estabilitat. 

Amb Le VoyageJAM posa el focus sobre els refugiats i migrants, i en el viatge que han d'emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat. 

...perquè... és possible abordar el fet migratori des de l'humor? JAM ens ho demostra, amb una obra d'allò més dolça: amb malabars, amb riallades, amb titelles... i amb un missatge que acaba arribant a totes les edats! 

 

El Cicle KM.0, espectacles familiars fets aquí 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la vuitena edició del Cicle KM.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.  

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.  

Amb la col·laboració de: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona), Farrés brothers i cia (Igualada), JAM (Copons), Ka Teatre (Sant Martí de Tous), La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous), PuntMoc (Piera) i Teatre Nu (Sant Martí de Tous)  

  

Horari i venda d'entrades 

Les representacions de Le Voyage tindran lloc el dissabte 8 i el diumenge 9 de gener a les 18 h. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

 

Actualitat