Le Voyage

JAM

Comprar
8 €
Del 08.01.22 al 09.01.22 | 18:00 h

8/9 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte i diumenge a les 18 h
Durada: 50 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.jamweb.cat

/ Un meravellós espectacle per a tots els públics que aborda, amb l’humor del clown, el viatge que han d’emprendre refugiats i migrants cap a una nova vida.

 

La vida quotidiana d'un clown: treball, família, oci... Una vida estàndard. Però de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir. Fugir de la normalitat, d'una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha estabilitat.

Amb Le Voyage, JAM posa el focus sobre els refugiats i migrants, i en el viatge que han d'emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat.

...perquè... és possible abordar el fet migratori des de l'humor? JAM ens ho demostra, amb una obra d'allò més dolça: amb malabars, amb riallades, amb titelles... i amb un missatge que acaba arribant a totes les edats! 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la vuitena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
JAM (Copons)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
PuntMoc (Piera)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

 

Autoria, producció, direcció i repartiment: JAM / Música: Franki Moreno / Disseny escenografia: Elisabet Pané i Joan Pena / Vestuari: Goretti Herrero

 

Instagram

Dissabte
08
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
09
gen
18:00 h
 
Des de
8 €

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Natanam
Da.te Danza (Andalusia)
27.11.21
Infantil
Bajau
Ponten Pie
28.11.21
Infantil
Sota Sola
Ka Teatre
Del 01.01.22 al 02.01.22 | 18:00 h
Familiar