Els músics Miquel Córdoba, Martí Marsal i Guillem Martí, al Cicle Música de Primera Fila, aquest divendres 26 a l’Aurora

23/11/2021

Una de les formacions de cambra més singulars que oferiran un repertori de trios de Brahms i Guinovart per a violí, trompa i piano

 

El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada

 

Tindrà lloc el divendres 26 de novembre a les 20 h 

 

El proper divendres 26 de novembre els músics Miquel Córdoba, Martí Marsal i Guillem Martí oferiran el tercer concert del Cicle Música de Primera Fila de la Programació Octubre/Desembre 2021, organitzat per l’Aurora. 

Johannes Brahms es pot considerar el compositor més important de música de cambra del romanticisme. Tot i que la majoria de la seva producció en aquest gènere és música per a corda amb piano o sense, el Trio op.40 per a violí, trompa i piano és una de les poques excepcions en les quals fa participar algun instrument de vent. La sonoritat de la trompa, tan evocadora de paisatges alpestres, de llegendes i caceres, és de presència obligada en tota la música orquestral romàntica.  

Ja en el nostre segle, la prolífica activitat del compositor català Albert Guinovart ens ha deixat una altra obra per aquests tres instrument: el Trio "Mirall trencat", basat en la novel·la homònima de Mercè Rodoreda i en el material melòdic que Guinovart va fer servir per a la banda sonora de la seva versió televisiva.  

El violinista Miquel Córdoba, el trombonista Martí Marsal i el pianista Guillem Martí oferiran els trios de Brahms i Guinovart, dues obres que es complementen i que exploten al màxim les possibilitats d’una de les formacions de cambra més singulars. 

El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

Horari i venda d'entrades 

El concert de Miquel Córdoba, Martí Marsal i Guillem Martí tindrà lloc el divendres 26 de novembre a les 20 h. Les entrades tenen un cost de 12 € i 10€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.    

 

Actualitat