Miquel Córdoba, Martí Marsal i Guillem Martí

Brahms i Guinovart

Finalitzat
2021-2022
divendres, 26 de novembre | 20:00 h

26 NOVEMBRE

Cicle Música de primera fila

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Durada: 1 hora
Preu: 12 € / 10 €

CONCERT ORGANITZAT AMB

Compartir

 

/ Trios de Brahms i Guinovart per a violí, trompa i piano, una de les formacions de cambra més singulars.  

 

Johannes Brahms es pot considerar el compositor més important de música de cambra del romanticisme. Tot i que la majoria de la seva producció en aquest gènere és música per a corda amb piano o sense, el Trio op.40 és una de les poques excepcions en les quals fa participar algun instrument de vent.  

Ja en el nostre segle, la prolífica activitat del compositor català Albert Guinovart ens ha deixat una altra obra per aquests tres instrument: el Trio "Mirall trencat", basat en la novel·la homònima de Mercè Rodoreda i en el material melòdic que Guinovart va fer servir per a la banda sonora de la seva versió televisiva.  

El violinista Miquel Córdoba, el trompista Martí Marsal i el pianista Guillem Martí oferiran els trios de Brahms i Guinovart, dues obres que es complementen i que exploten al màxim les possibilitats d’una de les formacions de cambra més singulars. 

El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.  

 

Violí: Miquel Córdoba / Trompa: Martí Marsal / Piano: Guillem Martí

Divendres
26
nov
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat