L’obra 'Ni con tres vidas que tuviera', basada en l’entrevista de Jordi Évole a l’exterrorista Iñaki Rekarte, aquest cap de setmana a l’Aurora

25.02.2020

Una invitació al diàleg i a la presa de partit estrenada amb èxit a Madrid.

Les funcions tindran lloc el divendres 28 i el dissabte 29 de febrer a les 21 h i el diumenge 1 de març a les 19 h

 

Després d’estrenar-se amb èxit a Madrid, aquest cap de setmana arriba al Teatre de l’Aurora l’obra Ni con tres vidas que tuviera, de José Pascual Abellán, inspirada en l'entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l'exetarra Iñaki Rekarte en el seu programa Salvados (La Sexta).

L'obra situa l'acció en el moment en què un home, que acaba de complir condemna de 20 anys de presó, torna a la vida (la que un dia va sembrar d'horror) i s'enfronta a les preguntes d'un redactor gràfic que ha hagut de preparar a fons aquesta conversa directa, exempta de sentiment i complicitat. Aquesta entrevista, que parla d'un conflicte que pot situar-se en qualsevol lloc de món, serà l'avantsala de la trobada més complicada: el de l'assassí amb la família de les seves víctimes. Durant 80 minuts, els protagonistes es converteixen en tres vèrtexs d'una mateixa història que interpel·la l'espectador i fan que es pregunti quins són els límits de la moral.

Ni con tres vidas que tuviera ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

El text, ja estrenat a Madrid i aplaudit per la crítica, el firma el dramaturg José Pascual Abellán, autor d’obres socialment compromeses com Boges, Versus i Lo que nos falta. A més, l’actor Jorge Cabrera ha estat candidat a Premi MAX com a millor actor pel paper d’exterrorista en aquesta peça

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions de Ni con tres vidas que tuviera, tindran lloc divendres 28 i dissabte 29 de febrer a les 21 h i diumenge 1 de març a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

 

Ja estan disponibles els abonaments de la temporada

Ja hi ha disponibles els abonaments per a la Programació Gener/Maig 2020 a través del qual els espectadors poden comprar 4 espectacles per 44 euros (30% descompte). Podran escollir entre els espectacles marcats com a abonables. La venda d’abonaments es farà trucant al 93 805 00 75 fins el 20 de març.

Actualitat