El Teatre de l’Aurora estrena la Programació Gener/Maig 2020 amb 'Carinyo', dels valencians Pérez&Disla

Carinyo
Carinyo
Carinyo
Carinyo
Carinyo
Carinyo

07/01/2020

Una història d’amor i desamor amb grans dosis d’humor

 

Les funcions tindran lloc el divendres 10 i el dissabte 11 de gener a les 21 h i el diumenge 12 a les 19 h

 

El Teatre de l’Aurora arrenca la Programació Gener/Maig 2020  aquest cap de setmana amb una proposta de teatre que arriba del País Valencià. Es tracta de Carinyo de Pérez&Disla.

Dos individus han anat envoltant la seva relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. Han descobert que ocupar el mateix espai no implica, necessàriament, estar junts. La il·lusió s’ha esvaït i, tanmateix, darrere d’aquesta sensació de buit alguna cosa queda. La necessitat de no trencar el vincle. La creença obstinada de potser trobar-se de nou.

La companyia valenciana Pérez&Disla neix de la col·laboració dels artistes Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Fins ara, han dut a escena Expuestos (Festival Russafa Escènica, 2011), La gent (Finalista als Premis Max a millor autoria revelació el 2014, Premi Espectacle més innovador i original al TAC Valladolid 2014); El hombre menguante (seleccionat al circuit de la Red de Teatros Alternativos 2015); La gente (coproducció Espanya-Mèxic) i Carinyo (2016). Aquesta comèdia arriba a Igualada després d’haver fet temporada a la Sala Beckett de Barcelona i a l’Escenari Joan Brossa.

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions de Carinyo, tindran lloc divendres 10 i dissabte 11 de gener a les 21 h i diumenge 12 de gener a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

 

Ja estan disponibles els abonaments de la temporada

Ja hi ha disponibles els abonaments per a la Programació Gener/Maig 2020 a través del qual els espectadors poden comprar 4 espectacles per 44 euros (30% descompte). Podran escollir entre els espectacles marcats com a abonables. La venda d’abonaments es farà trucant al 93 805 00 75 fins el 20 de març.

Actualitat