Carinyo

Pérez&Disla (País Valencià)

Finalitzat
Del 10.01.20 al 12.01.20

10/11/12 GENER Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.perezdisla.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Una parella ha descobert que ocupar el mateix espai no implica, necessàriament, estar junts. Una història d’amor i desamor amb grans dosis d’humor.

 

Junts hem decidit on col·locar una cadira, on amuntonar la roba, on posar un matalàs. Junts hem decidit quina cadira, quina roba, quin matalàs. Aquesta bombolla ens manté units i ens protegeix. Però ens aïlla, ens conté, tallant vincles amb el món. Provoca el sentiment que ja no formem part del món. Vols fondre’t, ficar-te en la meva pell. Però la meva pell em separa de tu. No negues el cos. El cos que està aquí. Amb tu. A la distància justa per reconèixer-nos.

Dos individus han anat envoltant la seva relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. Han descobert que ocupar el mateix espai no implica, necessàriament, estar junts. La il·lusió s’ha esvaït i, tanmateix, darrere d’aquesta sensació de buit alguna cosa queda. La necessitat de no trencar el vincle. La creença obstinada de potser trobar-se de nou

La companyia valenciana Pérez&Disla neix de la col·laboració dels artistes Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Fins ara, han dut a escena Expuestos (Festival Russafa Escènica, 2011), La gent (Finalista als Premis Max a millor autoria revelació el 2014, Premi Espectacle més innovador i original al TAC Valladolid 2014); El hombre menguante (seleccionat al circuit de la Red de Teatros Alternativos 2015); La gente (coproducció Espanya-Mèxic) i Carinyo (2016). Aquesta comèdia arriba a Igualada després d’haver fet temporada a la Sala Beckett de Barcelona i a l’Escenari Joan Brossa. 

 

Autor: Juli Disla / Director: Jaume Pérez / Intèrprets: Juli Disla i Mireia Pérez / Espai i disseny: Jaume Pérez / Llums: Ximo Rojo i Pablo Giner / Fotografia: Jordi Pla / Ajudants de direcció: Cristina Fernandez i Pilar Garrigues / Producció executiva: Pilar Garrigues i Juli Disla

Divendres
10
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
11
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
12
gen
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat