Els igualadins David Murgadas i Àngel Núñez homenatgen al gran guitarrista Miquel Llobet, aquest divendres a l’Aurora

12.11.2019

Oferiran un repertori de cançons populars catalanes combinant les guitarres amb altres instruments, dins el Cicle de Concerts de Professorat de l’ECMMI

 

El concert tindrà lloc el divendres 15 de novembre a les 21 h  

 

Aquest divendres 15 de novembre tindrà lloc l’últim concert del Cicle Música de Primera Fila de la Programació Setembre/Desembre 2019 amb el concert Desmuntant Llobet, a càrrec dels guitarristes igualadins David Murgadas i Àngel Núñez.

Desmuntant Llobet és un homenatge a un dels més grans guitarristes catalans dels segles XIX-XX, Miquel Llobet (1878-1938). Conegut arreu com a concertista i compositor, les seves obres per a guitarra continuen omplint el repertori guitarrista actual. Les seves harmonitzacions de cançons populars catalanes son un referent de l'estil i l'estètica de l'època, per això i amb reverència total a l'essència de Llobet, David Murgadas i Àngel Núñez han adaptat i versionat cançons originals per a guitarra amb diferents instruments: tiorba, guitarra barroca, guitarra clàssica i guitarra flamenca, afegint elements que la cultura popular actual ens dóna constantment i amb elements sonors heretats de l’època barroca espanyola i francesa.

El concert s’emmarca dins el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

 

Horari i venda d'entrades

El concert de David Murgadas i Àngel Núñez tindrà lloc el divendres 15 de novembre a les 21 h. Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.   

Actualitat