David Murgadas i Àngel Núñez

Desmuntant Llobet

15.11.19

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

15 NOVEMBRE Divendres a les 21 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.ecmmigualada.cat

CONCERT ORGANITZAT AMB

David Murgadas i Àngel Núñez
David Murgadas i Àngel Núñez

Els igualadins David Murgadas i Àngel Núñez homenatgen al gran guitarrista Miquel Llobet versionant cançons populars catalanes en un concert imprescindible.

 

Desmuntant Llobet és un homenatge a un dels més grans guitarristes catalans dels segles XIX-XX, Miquel Llobet (1878-1938). Conegut arreu com a concertista i compositor, les seves obres per a guitarra continuen omplint el repertori guitarrista actual. Les seves harmonitzacions de cançons populars catalanes son un referent de l'estil i l'estètica de l'època, per això i amb reverència total a l'essència de Llobet, David Murgadas i Àngel Núñez han adaptat i versionat cançons originals per a guitarra amb diferents instruments: tiorba, guitarra barroca, guitarra clàssica i guitarra flamenca, afegint elements que la cultura popular actual ens dóna constantment i amb elements sonors heretats de l’època barroca espanyola i francesa. 

El concert s’emmarca dins el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

 

Guitarra clàssica i guitarra flamenca: Àngel Núñez / Tiorba, guitarra barroca i guitarra clàssica: David Murgadas

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Poe, el cabaret macabre
Gataro
Del 13.12.19 al 15.12.19
Musical
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR