El Teatre de l’Aurora porta la comèdia 'Al sostre', un text de Nigel Planer, el Nil de 'Els Joves', protagonitzada per Oriol Grau

19.02.2019

Una divertida comèdia sobre dos artesans que pinten la Capella Sixtina sense la fama que obtindrà Miquel Àngel.

Una obra que parla de les expectatives frustrades, la necessitat de reconeixement laboral i la innocència de la joventut contrarestada amb el cinisme de l’experiència.

 

El Teatre de l’Aurora porta aquest cap de setmana la comèdia Al sostre, una divertida comèdia escrita per Nigel Planer -el mític Nil de Els Joves- protagonitzada pel conegut Oriol Grau i per Pau Ferran, sota la direcció d'Israel Solà (Fairfly). L’obra va ser produïda en anglès fa deu anys, i ara ha estat traduïda al català per Francis Humble.

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. El geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol i endur-se’n tots els elogis. En Lapo i en Loti, no es queden de braços plegats; tornen a la Sixtina, per veure què ha fet el seu mestre i és en aquest moment quan tots els dubtes apareixen: qui són els veritables autors de les obres d’art? Què vol dir ser un geni? Què és la fama? Dedicar la vida a l’art i no rebre mai cap reconeixement val la pena? Miquel Àngel és l’autor de la Capella Sixtina però no la va fer sol.

L’obra es va estrenar a la Sala Trono el maig del 2018 i posteriorment ha fet temporada a l’escenari Joan Brossa de Barcelona on ha tingut molt èxit entre els espectadors.

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions de Al sostre tindran lloc el divendres 22 i el dissabte 23 de febrer a les 21 h i el diumenge 24 de febrer a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Actualitat