Al sostre

de Nigel Planer - Sala Trono

Finalitzat
Del 22.02.19 al 24.02.19

22/23/24 FEBRER Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 15 € / 12 €

MÉS INFORMACIÓ
www.salatrono.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Un text de Nigel Planer, el mític Nil de Els Joves, protagonitzat pel conegut Oriol Grau. Una divertida comèdia sobre dos artesans que pinten la Capella Sixtina sense la fama que obtindrà Miquel Àngel.

 

La vida de l’artista no és fàcil. Enveges, egos, Papes i cardenals, mecenes, espectadors i artesans; tothom té alguna cosa a dir!

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. El geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol i endur-se’n tots els elogis. En Lapo i en Loti, no es queden de braços plegats; tornen a la Sixtina, per veure què ha fet el seu mestre i és en aquest moment quan tots els dubtes apareixen: qui són els veritables autors de les obres d’art? Què vol dir ser un geni? Què és la fama? Dedicar la vida a l’art i no rebre mai cap reconeixement val la pena? Miquel Àngel és l’autor de la Capella Sixtina però no la va fer sol.

La comèdia Al sostre és la primera obra teatral de Nigel Planer, el mític Nil de Els Joves. Protagonitzada pel conegut Oriol Grau i per Pau Ferran, sota la direcció d'Israel Solà (Fairfly). L’obra va ser produïda en anglès fa deu anys, i ara ha estat traduïda al català per Francis Humble.

 

Dramatúrgia: Nigel Planer / Traducció: Francis Humble / Direcció: Israel Solà / Intèrprets: Pau Ferran i Oriol Grau / Veus en off: Manel Barceló i Marc Rius / Escenografia i vestuari: Albert Pascual / Ajudant d’escenografia: Marta Georgia / Música: Xavier Mestres / Cap tècnics i llums: Ramon Benito / Producció executiva: Joan Negrié / Producció: Eloi Isern / Ajudant de producció: Paloma Arza

 

Instagram

Twitter

Divendres
22
feb
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
23
feb
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
24
feb
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat