Concert de The Escarteen Sisters, aquest diumenge al Teatre de l'Aurora

19.12.2018

Un duet atípic de veus, violí i violoncel, que difumina les fronteres del folk, la música clàssica i el pop

 

Les germanes Flavia i Laia Escartin han viscut, des de ben menudes, envoltades d’art, literatura, cinema i música a la masia del Penedès on viuen. En un primer moment la música els serveix per comunicar-se amb el seu avi, que viu a Bèlgica (a molts quilòmetres de la masia on ha crescut) i ja fa uns anys que està malalt. Pel seu aniversari li envien vídeos amb cançons i, a partir d’aquí, les dues germanes comencen a construir el que serà The Escarteen Sisters i que els hi ha valgut el primer premi del Festival Acústica.

Aquest diumenge 23 a les 19h al Teatre de l’Aurora, presentaran el seu primer treball, acompanyades pel percussionista Martí Hosta, que inclou temes propis i arranjaments de temes emblemàtics i on el número 4 té una importància cabdal: 4 cordes, 4 membres, 4 idiomes, 4 símbols. The Escarteen Sisters han tocat a Alemanya, Bèlgica i Irlanda, buscant-se la vida per fer possible el seu projecte que ara pren forma amb el seu primer disc.

Les entrades tenen un cost de 12€ i 10€ (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet o bé, a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de l'inici del concert.

 

Cicle Escena Sonora

El Cicle Escena Sonora, promogut per l'empresa de gestió cultural i comunicació El Gest, té lloc durant aquests mesos de tardor als teatres d'Igualada. El concert de The Escarteen Sisters tancarà aquesta primera part del cicle, que ha comptat amb els concerts de Roger Mas i Joan Colomo al Teatre Municipal l'Ateneu, i de Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor al mateix Teatre de l'Aurora. El cicle tindrà continuïtat els mesos de febrer, març i abril del 2019.

Actualitat