The Escarteen Sisters

Finalitzat
diumenge, 23 de desembre | 19:00 h

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

23 DESEMBREDiumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 12 € / 10 €

MÉS INFORMACIÓ
www.facebook.com/theescarteensisters

CONCERT ORGANITZAT AMB

Compartir

Un duet atípic de veus, violí i violoncel, que difumina les fronteres del folk, la música clàssica i el pop. Composicions pròpies i temes emblemàtics en una espectacular descoberta musical.

 

Les germanes Flavia i Laia Escartin han viscut, des de ben menudes, envoltades d’art, literatura, cinema i música a la masia del Penedès on viuen. En un primer moment la música els serveix per comunicar-se amb el seu avi, que viu a Bèlgica (a molts quilòmetres de la masia on ha crescut) i ja fa uns anys que està malalt. Pel seu aniversari li envien vídeos amb cançons i, a partir d’aquí, les dues germanes comencen a construir el que serà The Escarteen Sisters i que els hi ha valgut el primer premi del Festival Acústica.

Al Teatre de l’Aurora presentaran el seu primer treball, acompanyades pel percussionista Martí Hosta, que inclou temes propis i arranjaments de temes emblemàtics i on el número 4 té una importància cabdal: 4 cordes, 4 membres, 4 idiomes, 4 símbols. The Escarteen Sisters han tocat a Alemanya, Bèlgica i Irlanda, buscant-se la vida per fer possible el seu projecte que ara pren forma amb el seu primer disc.

 

Intèrprets: Flavia Escartin (veu i violoncel), Laia Escartin (veu, violí i percussió) i Martí Hosta (percussió)

 

Instagram

 

Diumenge
23
des
19:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat