La pallassa Pepa Plana i l’actriu igualadina Noël Olivé estrenen ‘Veus que no veus’ al Teatre de l’Aurora

10.10.2018

L’espectacle que compta amb al direcció de Joan Arqué, posa en escena els números clàssics de pallassos però vistos en femení

 

Una vegada més la pallassa Pepa Plana ha confiat en el Teatre de l’Aurora per presentar un nou espectacle i divendres, dissabte i diumenge estrenarà Veus que no veus. En aquest nou treball Pepa Plana treballa per primera vegada amb l’actriu igualadina Noël Olivé i amb Joan Arqué que en fa la direcció. De fet, també és la primera vegada que Olivé fa de pallassa blanca, un personatge que ha construït amb molt bon resultat. Aquest treball conjunt fa temps que s’albirava i és que anys enrere, a l’Institut del Teatre, Pepa Plana va pronosticar a Olivé: “algun dia seràs la meva blanca” i finalment el dia (i l’espectacle) ha arribat.

A Veus que no veus les dues actrius agafen els números clàssics de pallassos i els reinterpreten des d’una altra perspectiva: els miren, analitzen i els posen en escena des del punt de vista femení, fent un retrat a la societat actual i dels rols de gènere però fent-ho des de l’humor i des de la feina de les pallasses, tot creant un espectacle totalment nou i divertit amb un punt de crítica punyent i necessària.

Veus que no veus reivindica el paper de la dona al món dels pallassos, quelcom que la reconeguda pallassa Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014)  ha fet durant prop de 30 anys de carrera professional. A Veus que no veus, per primera vegada són dones les que interpreten els números clàssics de pallassos.

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions de Veus que no veus  tindran lloc divendres 12 i dissabte 13 d’octubre a les 21 h. i diumenge 14 d’octubre a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.  

Actualitat