Veus que no veus

Cia. Pepa Plana

Finalitzat
Del 12.10.18 al 14.10.18

12/13/14 OCTUBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 15 € / 12 €

MÉS INFORMACIÓ
www.pepaplana.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

La reconeguda pallassa Pepa Plana s’alia amb l’actriu igualadina Noël Olivé en un nou i divertit espectacle. Dues formidables pallasses posant en escena números clàssics però vistos en femení.

 

Els números clàssics de pallassos són clàssics fins que es veuen amb una altra mirada. Les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé, sota la batuta de Joan Arqué, fan dels números clàssics de pallassos, un espectacle totalment nou i divertit, vistos des d’una perspectiva femenina.

Veus que no veus reivindica el paper de la dona al món dels pallassos, quelcom que la reconeguda pallassa Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014) ha fet durant prop de 30 anys de carrera professional. En aquest projecte comparteix escenari amb la igualadina Noël Olivé a qui anys enrere va pronosticar “algun dia seràs la meva blanca” i, finalment el dia ha arribat. I promet!

La Cia. Pepa Plana torna al Teatre de l’Aurora, com ja ha fet amb els seus darrers muntatges, per presentar en primícia a Igualada el seu nou espectacle.

 

Intèrprets: Pepa Plana i Noël Olivé / Direcció: Joan Arqué / Escenografia: Xavier Erra / Vestuari: Rosa Solé / Il·luminació: Yuri Plana / Música: Lluís Cartes / Assistent direcció: Inés García / Fotografia: Roser Arques / Producció: La Vaca Flaca

 

  Instagram

Twitter

Divendres
12
oct
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
13
oct
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
14
oct
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat