El Crèdit

Grup de Teatre “La Brillante” (Castellolí)

Comprar
10 €
Del 28.05.22 al 29.05.22

28/29 MAIG

Cicle Teatre amateur de l'Anoia

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 10 € / 8 €

Programació Gener/Maig 2022

 

/ Una gran comèdia sobre l'economia, la crisi, la desesperació i la fragilitat de les relacions humanes amb el Grup de teatre “La Brillante” de Castellolí.

 

El Grup de teatre “La Brillante” de Castellolí presenta El Crèdit de Jordi Galeran, una gran comèdia sobre l'economia, la crisi, la desesperació i la fragilitat de les relacions humanes.

Una radiografia contundent i precisa, a partir d'una anècdota senzilla i força surrealista, de les limitacions i de l'esclavitud del sistema capitalista, ens ofereix un dol interpretatiu de luxe i promet fer-nos passar una hora i mitja plena de rialles i àcides reflexions sobre la trista realitat que ens ha tocat viure.

El Teatre de l'Aurora recupera el Cicle Teatre amateur de l'Anoia per tal de donar visibilitat als grups d’aficionats a fer teatre de la nostra comarca i perquè es pugui veure el seu treball a Igualada.

 

Autoria: Jordi Galceran / Direcció: Esther Marquès / Intèrprets: Gerard Noguero i Joan Miquel / Il·luminació i so: Sam Cervera / Traspunt: Víctor Motis

Dissabte
28
mai
20:00 h
 
Des de
10 €
Diumenge
29
mai
19:00 h
 
Des de
10 €

Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...

Monólogos de la vagina
Escola de Teatre del Casino de Calaf
Del 04.06.22 al 05.06.22
Teatre amateur