Per què balla en Jan Petit?

Cia. Teatre de l'Aurora

Finalitzat
2021-2022
Del dv. 15.10.21 al dg. 17.10.21

15/17 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Diumenge a les 12 h i a les 18 h
Durada: 55 minuts
Preu: 8 € / 6 €
Edat recomanada: a partir de 5 anys

MÉS INFORMACIÓ
www.teatreaurora.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un espectacle sobre la veritable història de la popular cançó infantil: el líder d’una revolta que va desafiar al poderós rei francès. 

 

Tres trobadors de llegendes, que recorren el món cercant antigues històries, viatgen a Vilafranca de Roergue, un poble situat a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit. I és que el protagonista de la popular cançó infantil que tothom ha ballat. no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular sense precedents que va desafiar a la poderosa monarquia francesa.    

Com va aconseguir un barber que un país oprimit s’aixequés contra els abusos del rei francès? Ho descobrirem a Per què balla en Jan Petit? Una obra sobre el valor i la dignitat d’un poble explotat. Una fascinant història feta cançó en un muntatge que captivarà a grans i petits.  

Per què balla en Jan Petit? és el nou espectacle per a tots els públics de la Cia. Teatre de l’Aurora, després d’haver estrenat amb èxit El Comte Arnau (2015) i La casa perduda (2017).  

 

Direcció: Joan Arqué / Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez / Intèrprets: Mariona Ginés, Roger Julià i Ireneu Tranis / Moviment i ajudantde direcció: Carla Tovias / Música i espai sonor: Judit Farrés / Escenografia: Adrià Pinar / Vestuari: Rosa Lugo / Il·luminació: Xavier Amat  

 

Instagram

Twitter

Divendres
15
oct
20:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
17
oct
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
17
oct
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat