Hem modificat els horaris d’algunes de les funcions previstes pels propers quinze dies per tal d’ajustar-nos a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Els nous horaris de la programació són:

Temps Viscut, divendres 30 d'octubre a les 20 h
Molotov, dissabte 31 d'octubre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, divendres 6 de novembre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, dissabte 7 de novembre a les 20 h

Les funcions de Molotov i La farmaciola del malalt imaginari previstes per diumenge es mantindran a les 19 h.

×

Produccions

 

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís ha estat contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes.

L’any 2015 crea la Cia. Teatre de l’Aurora per portar a escena les seves pròpies produccions per a tots els públics. Aquests són els espectacles que actualment estan en gira:

 

El Comte Arnau

Un fascinant espectacle per a tots els públics ple d’aventures, amor i tradició. Actors, titelles i música en viu per explicar una llegenda apassionant.

MÉS INFORMACIÓ

L'amic retrobat

El conegut actor Jordi Martínez protagonitza una emotiva història d’amistat i descoberta enterbolida per l’ascens del nazisme a l’Alemanya de 1933.

MÉS INFORMACIÓ

Històric de produccions

Relació dels espectacles produïts o coproduïts pel Teatre de l'Aurora des de l'any 1999 fins l'actualitat.

MÉS INFORMACIÓ

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR