Passa volant... Reciclant!

Tot Circ

Finalitzat
Del 03.01.20 al 04.01.20 | 18:00 h

CICLE * KM.0

3/4 GENER Divendres i dissabte a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.totcirc.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Taller de circ. Cada dia en finalitzar l’espectacle (inclòs en el preu de l’entrada)

Un divertit espectacle de circ i pallassos amb números de malabars, punteria, equilibri i acrobàcies, fet amb materials reciclats. De la mà de la reconeguda companyia anoienca Tot Circ.

 

A Passa volant... reciclant! en “Tastacirc” utilitza pels seus malabars tot tipus d'eines i recipients que normalment fem servir pel reciclatge. El públic podrà gaudir de diferents números de circ: malabars, punteria, equilibri i acrobàcies amb la peculiaritat que es fan amb materials de reciclatge, en un divertit espectacle de circ i pallassos per a tota la família.

Tot Circ és una històrica i reconeguda companyia de circ nascuda el 1987 amb una llarga trajectòria de més de 30 anys. Està especialitzada en tallers i espectacles per a tots els públics i té la seva seu a la carpa de circ de Les Feixes de Copons, on ofereix activitats de forma continuada durant tot l’any.

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la cinquena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Idea i direcció: Tot Circ / Intèrpret: Miquel Montiel / Tècnic: Aleix Sala / Vestuari: Rosa Solé / Escenografia: Josep Berenguer / Producció: Tot Circ

Divendres
03
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
04
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...