El Teatre de l'Aurora avança els horaris de les funcions previstes pels propers quinze dies

26.10.2020

El concert Temps Viscut i les funcions de Molotov i La farmaciola del malalt imaginari de divendres i dissabte, tindran lloc a les 20 h

 

El Teatre de l’Aurora modifica els horaris d’algunes de les funcions previstes pels propers quinze dies per tal d’ajustar-se a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb el nou estat d’alarma.

Els nous horaris de la programació són:

Temps Viscut, divendres 30 d'octubre a les 20 h
Molotov, dissabte 31 d'octubre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, divendres 6 de novembre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, dissabte 7 de novembre a les 20 h

Les funcions de Molotov i La farmaciola del malalt imaginari previstes per diumenge es mantindran a les 19 h.

Segons ha anunciat el Procicat, es podran acabar les activitats culturals una hora més tard que la resta, a les 22 h, i es podrà circular per tornar a casa fins a les 23 h. Els espectadors podran justificar la sortida del teatre mostrant l’entrada corresponent.

El Teatre de l’Aurora, espai segur 

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que el Teatre de l’Aurora sigui un espai 100% segur tan pels artistes com pels espectadors. Es vendran les entrades deixant una cadira buida a banda i banda entre els grups de compra d’entrades i per accedir a l'equipament serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada. 

Actualitat