'Passa volant...reciclant!' de Tot Circ, inaugura l’any al Teatre de l’Aurora els dies 3 i 4 de gener al Cicle Km.0

30.12.2019

Un divertit espectacle de circ i pallassos amb números de malabars, punteria, equilibri i acrobàcies, fet amb materials reciclats

 

El Cicle KM.0 vol donar més visibilitat i apropar les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia al públic 

 

Dins les activitats paral·leles del cicle s’ha organitzat un taller de circ que es durà a terme a l’acabar l’espectacle

 

Divendres 3 i dissabte 4 de gener el Teatre de l’Aurora comença l’any amb un espectacle de circ per al públic familiar. L’escenari de l’Aurora acollirà Passa volant...reciclant! de la companyia Tot Circ. Aquest és el segon espectacle del Cicle Km.0 impulsat pel Teatre de l’Aurora que pretén donar més visibilitat a les companyies professionals de teatre familiar de la comarca de l’Anoia.

A Passa volant... reciclant! en “Tastacirc” utilitza pels seus malabars tot tipus d'eines i recipients que normalment fem servir pel reciclatge. El públic podrà gaudir de diferents números de circ: malabars, punteria, equilibri i acrobàcies amb la peculiaritat que es fan amb materials de reciclatge, en un divertit espectacle de circ i pallassos per a tota la família.

Tot Circ és una històrica i reconeguda companyia de circ nascuda el 1987 amb una llarga trajectòria de més de 30 anys. Està especialitzada en tallers i espectacles per a tots els públics i té la seva seu a la carpa de circ de Les Feixes de Copons, on ofereix activitats de forma continuada durant tot l’any.

Activitat paral·lela: Taller de circ

La companyia Tot Circ us convida a conèixer més de prop el món del circ amb un taller on podreu fer un petit tast d’aquest fantàstic món. Jugareu i aprendreu a fer malabars, equilibris amb plats xinesos i a fer anar el diàbolo.

Cicle Km.0: companyies professionals anoienques de teatre familiar 

El Cicle Km.0, que celebra la seva cinquena edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.  

El Cicle Km.0. compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona); Cia. La Mandarina (Igualada); deParranda (Igualada); Farrés brothers i cia (Igualada); La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous); Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Vuit companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.  

Horari i venda d'entrades

Les representacions de Passa volant...reciclant! tindran lloc divendres 3 i dissabte 4 de gener a les 18 h. Les entrades 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

El taller de teatre a càrrec de Tot Circ es durà a terme a l’acabar cada representació. El taller està inclòs al preu de l’entrada, per participar-hi cal reservar l’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat. L’aforament està limitat a 15 participants per ordre de reserva. El taller està dissenyat per a nens i nenes de 3 a 12 anys. 

Actualitat