'El dit a la llaga', una nova sessió de contes per a adults amb Jordina Biosca, aquest dijous al Teatre de l’Aurora

18.11.2019

Jordina Biosca torna a Les Golfes de l’Aurora amb històries per riure, per desdramatitzar i viure les angoixes de la societat amb una mica més d’alegria

 

La proposta tindrà lloc aquest dijous 21 de novembre a les 21 h  

 

Aquest dijous 21 de novembre a les 21 h tindrà lloc una sessió de contes per a adults a Teatre de l’Aurora. La coneguda actriu i narradora Jordina Biosca torna a Les Golfes amb El dit a la llaga, històries que parlen de la família, del govern, de la democràcia i de vells amb escopetes a l’espatlla. Històries per riure i per mossegar-se els llavis. Riure per desdramatitzar i viure les angoixes de la societat amb una mica més d’alegria. Successos tan inesperats que al capdavall resulten tant o més lògics que allò que suposadament haurien d’haver estat. I entremig, una mica de dramatisme. 

Un espectacle d’humor amb textos de literatura contemporània d’autors com Alfred Polgar, Joan Esculies, Slamomir Mrozek i Francesc Pujols entre d’altres.

 

Horari i venda d'entrades

La sessió de contes per a adults tindrà lloc el dijous 21 de novembre a les 21h. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Actualitat