Eva Verde, una de les més joves promeses del jazz modern, en concert a l’Aurora amb el guitarrista Publio Delgado

22.10.2019

Oferiran un concert amb clàssics del jazz, de la música brasilera i del pop, i fins i tot temes originals del duo inclosos en el que està a punt de ser el seu primer disc

 

El concert tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 21 h  

 

Aquest divendres 25 d’octubre Eva Verde i Publio Delgado actuaran al Teatre de l’Aurora en el marc del Cicle Música de Primera FilaEva Verde, una de les més joves promeses del jazz modern a Barcelona, es presenta acompanyada per un músic d’enorme prestigi i experiència, Publio Delgado, guitarrista i compositor. 

 

El seu espectacle abraça clàssics del jazz, de la música brasilera i del pop, i fins i tot temes originals del duo inclosos en el que està a punt de ser el seu primer disc. Junts, a més, han compost la sintonia del programa "Amb Filosofia" del canal 33. El concert d’aquesta parella de músics és un atreviment musical impregnat de color, harmonia i moltes emocions, i s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora. 

 

Horari i venda d'entrades

El concert d’Eva Verde i Publio Delgado tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 21 h. Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.    

 

Actualitat