La Celestina, una magnífica adaptació d’una de les millors companyies del País Valencià, en l’arrencada de temporada a l’Aurora

24.09.2019

La veterana companyia Bambalina Teatre Practicable ofereix una dinàmica i contemporània versió a partir de la tècnica de titelles, teatre d’objectes i amb un magnífic treball actoral

 

L’obra ha estat guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes

 

Les funcions tindran lloc el divendres 27 i el dissabte 28 a les 21 h i el diumenge 29 a les 19 h

 

El Teatre de l’Aurora arrenca la Programació Setembre/Desembre 2019 aquest cap de setmana amb una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica del titelles i teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola: La Celestina, de Fernando de Rojas. Aquesta vegada, adaptada per una companyia amb 40 anys de trajectòria, la valenciana Bambalina Teatre Practicable.

Una història sobre l’amor cortès: Calisto, un jove de classe alta, coneix Melibea i se n’enamora, tot i que ella el rebutja; trist i decebut, arriba a casa i li explica les seves penes al seu criat Sempronio, qui li proposa que utilitzi la vella Celestina com a intermediària.

La combinació del teatre d’actors, dels titelles i del teatre d’objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb el brillant itinerari artístic de Bambalina. Una magnífica adaptació que ha estat guardonada amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes: Millor espectacle de Teatre, Millor actriu, Millor adaptació de text i Millor direcció escènica.

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions de La Celestina, tindran lloc divendres 27 i dissabte 28 de setembre a les 21 h i diumenge 29 de setembre a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

 

Ja estan disponibles els abonaments de la temporada

Ja hi ha disponibles els abonaments per a la programació Setembre/Desembre 2019, a través del qual els espectadors poden comprar 4 espectacles per 44 euros (30% descompte). Podran escollir entre els espectacles marcats com a abonables. La venda d’abonaments es farà trucant al 93 805 00 75 fins el 31 d’octubre.

Actualitat