Concha Milla porta al Teatre de l’Aurora Interiors, una comèdia propera i intimista sobre el món de la parella

16.04.2019

Un sopar aparentment afable es converteix en una nit on tot canviarà per sempre, com la vida mateixa

 

Les funcions tindran lloc el divendres 26 i el dissabte 27 a les 21 h i el diumenge 29 a les 19 h

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc al Teatre de l’Aurora l’obra Interiors de Concha Milla amb la Cia. La Simone. Milla escriu i dirigeix i també comparteix escenari amb Patricia Mendoza, Sergio Matamala i Alejandro Bordanove en un espectacle proper i intimista i en clau d’humor sobre el món de la parella. L’espectacle arriba a Igualada després de rebre una bona acceptació al seu pas per Barcelona.

A Interiors dues parelles es troben un vespre d'estiu per sopar al pati d'una casa d'un petit poble de l'Empordà. La Sara i l'Hugo formen una parella estable i madura des de fa més de dos anys. Tots dos venen de relacions anteriors complicades i han decidit caminar junts per cuidar-se i respectar-se. L'Àgata i el Simó són una parella que fa poc que van junts. El Simó és vint anys més jove que l'Àgata i la seva relació és alegre, vital i apassionada. Tots quatre queden per sopar a casa de la Sara. El que pot semblar un sopar afable s'acabarà convertint en una nit on la relació de tots quatre canviarà per sempre.

 

Horari i venda d'entrades

Les representacions tindran lloc el divendres 26 i el dissabte 27 d’abril a les 21 h i el diumenge 28 d’abril a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Actualitat