El Cicle Escena Sonora porta 'Tot sembla tan senzill' de Celeste Alías al Teatre de l’Aurora

28.03.2019

Celeste Alías posa veu als poemes de Montserrat Abelló amb el guitarrista Santi Careta i la rapsoda Sònia Moya, en un concert lluminós i emotiu.

 

El Teatre de l’Aurora porta aquest cap de setmana una proposta emmarcada en el Cicle Escena Sonora organitzat per El Gest. Es tracta de Tot sembla tan senzill de Celeste Alías. La proposta surt de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías, una de les veus amb més personalitat i projecció de l’escena musical catalana, sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana dels segles XX i XXI. Alías posa veu a un espectacle amb la complicitat del guitarrista Santi Careta i la rapsoda Sònia Moya. El resultat, un espectacle lluminós i emotiu en què la paraula d’Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta poeta excel·lent i estimada.

 

Horari i venda d'entrades

El concert de Tot sembla tan senzill tindrà lloc el diumenge 14 d’abril a les 19 h. Les entrades tenen un cost de 12 € i 10 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Actualitat