Mònica Torra torna a Les Golfes del Teatre de l’Aurora amb un nou espectacle de contes per adults

26.03.2019

L’anoienca estrenarà Memoràndum, amb diverses històries sobre la memòria i els records, acompanyada del pianista Txema Riera.

 

El Teatre de l’Aurora estrenarà aquest divendres 29 de març a les 21 h el nou espectacle de contes per adults de Mònica Torra, que ja ha visitat amb molt d’èxit la sala independent en repetides ocasions. Aquest cop estrenarà Memoràndum, un recull de contes amb un mateix rerefons: la memòria i els records. A través de diverses històries es pregunta com funciona el cervell a l’hora d’interpretar records. Com se’n descarten uns i com en mantenim uns altres i quin paper hi juguen els sentiments i les emocions. El pianista Txema Riera acompanyarà les històries creant atmosferes que quedaran en la memòria..

Què cal recordar? Hi ha algú que ho pugui decidir? I si s’oblida alguna cosa?
Dona, això és el més probable.
I si només recorda el que vol?
Això segur.
Doncs llavors no serà la realitat. Bé, potser serà la seva realitat, al cap i a la fi tots construïm la nostra història.

Els contes per a adults s’emmarquen dins del Cicle Les Golfes i es duen a terme a la sala petita del Teatre de l’Aurora, un espai molt acollidor i que permet gaudir de les propostes artístiques de manera molt pròxima. El Cicle Les Golfes programa petites joies de petit format.

 

Horari i venda d'entrades

La representació tindrà lloc el divendres 29 de març a les 21 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb Mònica Torra. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Actualitat